Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i Floda Forsfarare!


Medlemskap i Floda Forsfarare kostar endast 200 kr per år för junior, 300 för senior och 500 för familj + 200 per person i träningsavgift för den som är med och tränar med ledare och använder utrustning. I oktober 2019 har vi öppnat vårt nya gym. Vill du träna i gymmet så betalar du som vuxen, utöver medlemsavgiften, 300kr i gymavgift. Juniorer som betalt träningsavgift för 2019 betalar inget mer. Juniorer som inte betalt träningsavgift betalar in 200kr. Kontakta David Levrén på This is a mailto link om du vill träna i gymmet så får du mer info, koder osv. Barn under 12 år får inte vara i gymmet på egen hand utan måste vara i vuxens sällskap. 

Betala in medlemsagiften på Bankgiro 344-4718. Det går också att Swisha till 1230019190. Observera att vi inte längre har kvar det gamla plusgirot!  Ange namn, adress och personnummer och telefonnummer på de personer det gäller och fyll i vårat medlemsformulär och skicka in. Det kan mailas till: This is a mailto link eller postas till: Floda Forsfarare c/o Kajaktiv AB, Lissforsvägen 11, 785 44 Dala-Floda.

 

Medlemmar använder klubbens utrustning (kajak, paddel våtdräkt, flytväst, kapell, hjälm) gratis i Lissfors på egen hand och även i andra forsar om man deltar i av klubben organiserade aktiviteter. Floda Forsfarare hyr inte ut utrustning utan hänvisar då till Kajaktiv.Medlemsskapet ger inte någon rabatt på boende i klubbhuset.  Men medlemmar i Floda Forsfarare som är i Lissfors för att utföra sina förtroendeuppdrag eller för att exempelvis leda träningsläger i Floda Forsfarares regi har möjlighet att bo i klubbhuset eller tälta utan kostnad. Detta gäller dock bara under förutsättning att uppdraget är avstämt med styrelsen. 

Floda FF står för anmälningsavgiften vid SM-tävlingar inom Kanotförbundets grenar. Dock högst 500kr per tävling. 

Uppdaterad: 18 AUG 2018 09:27 Skribent: Inka Gurung

Postadress:
Floda FF - Kanot
C/o Kajaktiv, Lissforsvägen 11
78544 Dala-floda

Kontakt:
Tel: 0738140570
E-post: This is a mailto link

Se all info