Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i Floda Forsfarare!


Medlemskap i Floda Forsfarare kostar  250 kr per år för junior & pensionär, 400 för senior och 600 för familj + 300kr per person i träningsavgift för den som är med och tränar med ledare och använder utrustning.  Vill du träna i gymmet så betalar du som senior, utöver medlemsavgiften, 700kr i gymavgift. Juniorer betalar 300kr i träningsavgift och då ingår både ledarledd träning och gymmet. Seniorer med betald träningsavgift betalar 400kr för att få tillgång till gymmet. Kontakta Annika Björndotter på This is a mailto link om du vill träna i gymmet så får du mer info, koder osv. Barn under 12 år får inte vara i gymmet på egen hand utan måste vara i vuxens sällskap. 

Nytt för 2021 är att du som vill stötta klubben men inte åtnjuta några av fördelarna med det vanliga medlemsskapet kan bli stödmedlem. Då betalar du in 200kr per år. Skriv detta manuellt i medlemsformuläret i så fall då det inte finns något kryssaltenativ. 

Betala in medlemsagiften på Bankgiro 344-4718 eller swisha till 1230019190. Ange namn, adress och personnummer och telefonnummer på de personer det gäller och fyll i vårat medlemsformulär och skicka in. Maila trion This is a mailto link; This is a mailto link; This is a mailto link eller posta till: Floda Forsfarare, Lissforsvägen 16, 786 95 Dala-Floda.

 

Medlemmar använder klubbens utrustning (kajak, paddel våtdräkt, flytväst, kapell, hjälm) gratis i Lissfors på egen hand och även i andra forsar om man deltar i av klubben organiserade aktiviteter. Floda Forsfarare hyr inte ut utrustning vare sig till privatpersoner eller kommersiella aktörer utan hänvisar då till Kajaktiv. Medlemsskapet ger inte någon rabatt på boende i klubbhuset.  Men medlemmar i Floda Forsfarare som är i Lissfors för att utföra sina förtroendeuppdrag eller för att exempelvis leda träningsläger i Floda Forsfarares regi har möjlighet att bo i klubbhuset eller tälta utan kostnad. Detta gäller dock bara under förutsättning att uppdraget är avstämt med styrelsen. 

Floda FF står för anmälningsavgiften vid SM-tävlingar inom Kanotförbundets grenar. Dock högst 500kr per tävling. 

Uppdaterad: 18 AUG 2018 09:27 Skribent: Inka Gurung

Postadress:
Floda FF - Kanot
Lissforsvägen 16
78695 Dala-floda

Kontakt:
Tel: 0738140570
E-post: info@flodaforsfarare...

Se all info