Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Martin Nathell & Melina Andersson dundrade in ett brons, Eric Hedin knep en stark sjundeplats och Anton Andersson & Erik Andersson blev åtta - där har ni tre höjdpunkter från VC 1 i Tjeckien!
 
Åsa Andersson är nu igång på sin tjänst på kanotförbundet. En anställning som möjliggörs via bidrag från Svenskt Friluftsliv och kommer skapa än mer tryck i förbundets arbete med att möjliggöra friluftspaddling.
 
Efter en glimrande säsongsavslutning med VM i Köpenhamn ifjol och en lovande inledning av 2022 är det äntligen dags för världscuppremiär för sprintlandslaget!
 
Då var säsongsstarten för de Svenska SUP-race tävlingarna 2022 igång! Under helgen gick Örebro Black River Games av stapeln i just Örebro. En helt ny tävling där både kanot och SUP fanns med på programmet.
 
I helgen avgjordes Örebro Black River Games med en historisk premiär för kanotskytte i tävlingssammanghang.
 
Nu startar Svenska Ungdomscupen 2022, läs om årets nyheter!
 
Danny Hallméns kanotengagemang syns på många håll, nu lämnar han som tränare på Kanotgymnasiet och får en spännande utvecklingsroll på förbundet med start efter sommaren.
 
Surfskisäsongen är igång. I helgen arrangeras den första svenska tävlingen för säsongen, startskottet för en spännande säsong med både nationella och internationella inslag för både nybörjare, motionärer och elit!
 
I helgen avgjordes Vårregattan på Rocksjön i Jönköping, tillika tävlingspremiär för slätvatten.
 

Slalompremiär i Nyköping

(2022-05-12 07:34)
I helgen var det tävlingspremiär i slalom när Sverigecupen avgjordes i Nyköping.
 
Anrika Göteborgs Kanotförening bjuder in till SM i Kanotsegling. Arrangören hälsar att de ser fram emot att bjuda på ett saltstänkt kanotseglingsevenemang!
 
Efter två helger med uttagningstävlingar är nu landslaget i Kanotslalom och Extremslalom uttaget. En spännande säsong väntar, först ut i raden av tävlingar är EM i slutet på maj.
 
Torsdag 19 maj, kl.19.30-21.00: Presentation av resultat och analyser från föreningsenkäten om anläggningar, med chans att diskutera och bidra med dina erfarenheter och förslag för vår resa mot framtidens idrottsplatser vid vattnet.
 
Den svenska truppen levererar på bred front i europeisk konkurrens i polska Krakow. Tre svenskar i A-final under lördagen där Isak Öhrström toppade med en finfin andraplats!
 
Flera svenska kanotister finns på plats när Copenhagen Spring Regatta avgörs i helgen på VM-banorna från ifjol. En spännande värdemätare direkt med hårt nordiskt motstånd, nu drar det igång!
 

Postadress:
Floda FF - Kanot
C/o Kajaktiv, Lissforsvägen 11
78695 Dala-floda

Kontakt:
Tel: 0703604403
E-post: info@flodaforsfarare...

Se all info