Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala in medlemskapet för 2021

30 JAN 2021 10:21
Vi har gått in i ett nytt år, verksamheten i gymmet fortsätter trots pandemin med begränsningar i antal och ett smidigt bokningssystem. Nu är det dags att betala in medlemsavgiften om du vill kunna fortsätta träna utan avbrott.
  • Skapad: 30 JAN 2021 10:21

Vid årsmötet beslutade vi om en något höjd medlemsavgift, ni hittar all information under medlem här på hemsidan. Gymavgiften ligger kvar på 700kr och vi betalar per kalenderår. Börjar du träna senare under året så är alltså avgiften densamma. Kommer man in väldigt sent under året hittar vi lösningar för det men vi vill undvika för många olika avgifter då administrationen helt sköts ideellt och vi vill få klubben inklusive gymmet att fungera så även fortsättningsvis. 

Paddlingen brukar vi börja med i maj i organiserad form. Från påsk ungefär brukar det dock gå fint att paddla och många medlemmar kör sina första utomhus pass då. Så härt års är det gymet som gäller och om du vill veta mer om hur det fungerar så kontaktar ni Annika Björndotter på 070 398 31 16. Kortfattat kan vi berätta att man betalar in avgifterna  enligt instruktion här på sidan (under medlem) och sen kontaktar man Annika. Ni bklir då tillagda i en messengergrupp där vi kommunicerar allt som har med gymmet att göra. (Man kan ha messenger utan att ha facebook för de som ev inte vill ha fb) Ni får koder och ytterligare info av Annika samt blir tilldelade en eller två städveckor per kalenderår. Sen är det bara att köra igång. När pandemin är över kommer vi att köra introduktionskvällar i gymmet men vi har inga sådana aktiviteter nu. Välkomna till Floda Forsfarare!

Skribent: David Levrén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Floda FF - Kanot
C/o Kajaktiv, Lissforsvägen 11
78695 Dala-floda

Kontakt:
Tel: 0703604403
E-post: info@flodaforsfarare...

Se all info