Hoppa till sidans innehåll

En låga har slocknat

29 FEB 2016 23:12
En sann eldsjäls låga har slocknat. Klubbens grundare, ungdomsledare och finurlige uppfinnare Lars-Olov Tillman gick bort natten till idag efter en tids sjukdom.
  • Skapad: 29 FEB 2016 23:12

 Tillman (Vi har aldrig hört någon kalla honom Lars-Olov) har troget besökt årsmöten, fixardagar och träningar även nu under de sista åren. Klurigt iakttog han olika byggprojekt och rätt var det var kom han med ett genialiskt tips på ett svårlöst problem, eller en (för den som inte har flomålet i blodet) ibland ganska svårbegriplig anekdot. Hörseln var det tyvärr inget vidare med så det är få av oss som är aktiva idag som kunnat föra någon särskilt dynamisk dialog med Tillman. Men vi hoppas att våran verkstad kompenserat för det, det sista Tillman såg av Floda FF var en levande klubb med glada barn i forsen. Det känns bra.

Erik Garmo intervjuade Tillman när han gjorde filmen om klubben förra året. Det är ett kort klipp och vi hoppas kunna dela med oss av det inom kort på vår facebooksida. Tack Tillman, vilken tur för oss att du fanns! // Styrelsen för Floda FF

Skribent: David Levrén

Postadress:
Floda FF - Kanot
C/o Kajaktiv, Lissforsvägen 11
78695 Dala-floda

Kontakt:
Tel: 0703604403
E-post: info@flodaforsfarare...

Se all info