Hoppa till sidans innehåll

Som medlem i Floda FF använder du klubbens utrustning gratis vid klubbens aktiviteter oavsett var de genomförs. Om du tävlar för klubben får du också använda klubbens utrustning vid själva tävlingen utan kostnad. Om du vill paddla i Lissfors eller på älven kring Lissfors lånar du också utrustning gratis. Vill du däremot ta med dig utrustning för att göra utlykter till andra platser så tar klubben ut hyra för hela paket enligt nedan. OBS att detta endast gäller för medlemmar och att all paddling sker på egen risk. Floda FF hyr inte ut till ickemedlemmar.

Ungdom, under 18 år betalar halva priset.

Kanadensare, ink paddel, flytväst. 200kr / dygn

Havskajak Prijon Skegyak, ink paddel, flytväst, kapell, 300kr /dygn.

Du bokar Kanadensare och havskajaker genom att höra av dig till Jens Sarlin 070 695 81 83

Forskajak i plast, ink paddel, flytväst, hjälm och kapell. 200kr / dygn.

Kanotslalom och störtloppskajak, ink paddel, hjälm och kapell. 300kr / dygn.

Boka forspaddlingsutrustning med Jimmy Thoreus 070 571 33 27

Om du hyr forskajaker för att paddla fors krävs att du, eller ditt sällskap har kunskaper nog att hantera paddlingen säkert. Skadad eller bortappad utrustning ersätts av den som hyr så att utrustningen återställs i befintligt skick. Betala enkelt med Swish till 1230019190.

Hyr kanot och kajak

Uppdaterad: 03 OKT 2017 09:38 Skribent: David Levrén